top of page

Tähän on koottu tahoja, joiden kautta voit lähteä hakemaan apua. Voit aloittaa olemalla yhteydessä kehen tahansa opiskeluhuollon ammattilaiseen (esimerkiksi opinto-ohjaaja, opintopsykologi, terveydenhoitaja) tai terveydenhuollon puolelta. Myös erilaisia chatteja ja vertaistukiryhmiä on olemassa. Muista myös jutella läheisillesi, sillä sosiaalinen tuki on tärkeää.

Valtakunnallinen kriisipuhelin 010 195202 päivystää 24 tuntia joka päivä

KORKEAKOULU-KURAATTORI

yliopisto

KORKEAKOULU-KURAATTORI

AMK

ARJEN

ITUJA

VINKKIPANKKI

YTHS

 Yleis- ja mielenterveyden palvelut p. 046 7101073. Lisäksi palveluvalikoimaan valtakunnallisesti kuuluvia mielenterveystyön ryhmiä ovat Depressiokoulu, Jännittäjäryhmä sekä Stressless-taitovalmennusryhmä.

Tukinet.net

Valtakunnallinen, laajasti avoinna oleva keskustelupalvelu, joka tukee mielen hyvinvointia ja mielenterveyden ongelmista selviämistä. Auki vuoden jokaisena päivänä maanantaista perjantaihin klo 09-24 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 15-24.

Nyyti Ry

Palveluita, joiden tarkoituksena on ihmisen auttaminen, tuen tarjoaminen ja kokemusten jakaminen. “Teemojen kautta voit tutustua sinua koskettaviin aiheisiin, osallistua ryhmächatteihin tai kahdenkeskisiin chatteihin, ottaa osaa ryhmäkeskusteluihin tai saada henkilökohtaisen tukihenkilön.”

Sekaisin-chat

Opiskelijoille ja nuorille aikuisille apua erilaisissa elämän haasteissa tarjoavia tahoja. 

Valtakunnallinen kriisipuhelin 010 195 202 päivystää 24 tuntia vuorokaudessa joka päivä.

bottom of page