top of page

Kaikki tarvitsevat latautumista arjen suorittamisen keskellä. Voit käyttää tätä sivua ja erilaisia suosituksia apuna päivittäisessä rentoutumisessa. Suosittelemme myös ihan vaan olemista, eli muista myös kuunnella itseäsi ja olla tekemättä mitään, jos siltä tuntuu.

paper-626781_960_720_edited.jpg

STRESSLES SUOSITTELEE

Eeva Kolu: Korkeintaan vähän väsynyt

"Kirjassaan Kolu miettii, mikä kaikki meitä oikein uuvuttaa. Burnoutiin ei vie vain työ vaan ajan eetos. Hän poraa katseensa häpeään, suorittamiseen, täydellisyyden tavoitteluun ja ulkonäköpaineisiin mutta muistuttaa myös ilosta, huumorista, myötätunnosta ja joutilaisuudesta."

nostoja

Kaipaatko takaisin kahviloihin, mutta et koronatilanteen vuoksi viitsisi jäädä paikan päälle istuskelemaan? I miss my cafe  tarjoaa personoidun kahvilakokemuksen, jossa voit säädellä mm. baristan puhetta, kahvikoneiden ääniä sekä asiakkaiden puheensorinaa!

www.imissmycafe.com

Helsingin Yliopiston Tiedekulman 31.3. järjestetyssä livessä tarkastellaan korona-ajan rajoitusten vaikutuksia  nuorten hyvinvointiin. Keskustelemassa mm. mielenterveyden professori Anna Keski-Rahkonen ja nuorisolääketieteen dosentti Silja Kosola. Jakso löytyy Youtuben lisäksi myös Spotifysta Tiedekulma podcast -kanavalta.

Ulkoilualueita ja luontopolkuja Rovaniemen alueella 

luonto.rovaniemi.fi

bottom of page